FootCup Chodov

27. února proběhla již tradiční fotbalová akcička pořádaná chodovskými skauty. Habartov samozřejmě ani letos nemohl chybět (kdo by si přece jinak odnesl první cenu?? ;)).

V devět ráno jsme se v Chodově sešli v tomto seskupení: já (Veju-Tříska), Major, Ája, Tučko, David, Hup, Tik, Vašek, Běhy, Štěpán a Žako. Vzhledem k tak početné sestavě jsme byli i schopní vytvořit dva týmy → tým „A“ složený z Vaška, Běhyho, Davida, Hupa, Tučka a Tika v bráně a tým „B“: já, Major, Štěpán, Žako a Tik v bráně… s tím, že jsme se samozřejmě spíš všichni střídali, podle toho, jako komu zrovna docházel dech :).

Největší nebezpečí bylo pustit na hřiště mě :D. Hned při první hře béčka se mi povedlo sestřelit se s chodovským Jerrym a kousnout jak jeho, tak sebe, ale takovým způsobem, že ze mě teklo krve jak z vola :D. To by se upírům z plesu fakt moc líííbilo :D.

Se mnou celkově byla strašná sranda :D. Dopředu jsem se prezentovala tím, že fotbal FAKT hrát neumím, a že se pomalu netrefím ani do míče! Takže jsem z lavičky pořád poslouchala „Zastav si míč!“ „Počkej si!“ od Vaška a Tučka :). Sice jsem se v průběhu zlepšila, střelení gólu si šetřím na příští rok :D.

Ten rozmazanej je Štěpán ;).

Áčko si vedlo naprosto skvěle :). Klucííí hrát fotbal umí a výkony tomu odpovídali. Není proto teda žádným překvapením, že si i letos Habartov (tedy resp. tým A) odvezl cenu za 1. místo. Ale Béčko taky nedopadlo strašně :). Ze šesti týmů skončil tým B pátý :).

Příští rok nás pojede ještě víc a postavíme i tým C! A obsadíme medailové pozice :D. Myslím, že můžu za všechny tvrdit, že jsme si nedělní sportování a huntování těla užili :).