Roverský meeting 26.11 – 27.11

Dlouze připravovaná akce konečně proběhla :-). Doufejme, že úspěšně, jsme vytvořili nový R+R kmen, zvaný Fénix, který to tu rozjede na plný pecky.

V pátek (26.11.) jsme se sešli na skauťáku, kde se menší klubovna doslova proměnila v diskuzní místnost, známou z politických akcí ;-). Každému byl poskytnut blok papírů, propiska, 0,5 l jemně perlivé vody a sušenka, která převážně v pozdějších hodinách zachraňovala všechny od pomalého umírání hladem.

V 7 hodin a dejme tomu 15 minut jsme začali rokovat a rozmlouvat a řešit. Geniální nápad dvoukorunových trestů v případě, že nepřijdete v rámci kolečka nápadů vůbec s ničím, se ukázal jako velmi výdělečná činnost. Později byla dvoukorunová sankce použita i na časté vyrušování převážně Štěpána, který měl co dělat, aby s dvackou vydržel do konce meetingu ;-).

Každý blok rozjímání byl prokládán pauzami na čerstvém vzduchu, který se využíval především k přiložení dřeva do kotle, abychom se neproměnili v rampouchy.

Na většině věcí (které jsou uvedeny v kolonce Pravidla!) jsme se jednohlasně shodli, za to přijít s naprosto perfektním jménem, který by vystihoval náš záměr a ještě by byl supr čupr kůůůl a in, byl pořádný oříšek, a vyžádal si víc, než jednu pauzu na čerstvém vzduchu.

Když se okolo devátý objevil Hup, přišla naše záchrana, co se jména oddílu týče. V posledním kole volby, kde se ocitly skvělé nápady jako KidzzzRelaxRenovacio či Vž-vž-vžum (ano, čtete správně :-)), Hupa náhle políbila múza a přišel s Fénixem, což je naprosto perfektní název pro někoho, jako jsme my :-). Zrodili jsme se z popela Klubíčka. Stejně jako bájný pták fénix, tak i já vstávám ze svých proher. (takový malinký citátek :-)). Bravo Hupe! *thumbs up*

Po skončení oficialit a namáhání mozků jsme se všichni vydali na hřiště, abychom vypustililampión štěstí. Toho se ujal Hup, tvrdící, že to má v malíku, a taky měl :-). Bylo kouzelný sledovat pomalu se vznášející lampión.

Následovalo pár (hodin) her. Co na tom, že jsme začínali o půlnoci? ;-). Na řadu přišla Přesedaná, Parlament, Mrkací vrah, městečko Palermo či tajemná schovka.

Okolo třetí hodiny ranní jsme se vrhli na sundavání matrací a řešení spaní. V kolik se šlo spát? Kdo víí ;-).

Tato akce, řekla bych, byla naprosto vynikající a úspěšná a pokud to takhle bude vypadat pokaždé, máme se na co těšit :-).