Přespání na skauťáku

V pátek 12. 2. 2011 jsme se s holkami sešly v 19:00 hod. před Hermiony barákem. Na středisko jsme šly společně s Žábou, kterého jsme cestou potkaly.
Po našem příchodu jsme nejprve sundaly matrace z půdy, a když jsme lezly po žebříku dolů, najednou rup a pod Jančou praskla příčka. Strašně jsme se lekly, ale naštěstí se nic vážného mimo modřiny nestalo.
Poté jsme se daly něco na zub a zahrály si hru, kterou pro nás připravila Králíček s Ladou. Účelem této hry bylo co nejrychleji vymačkat dva citróny a šťávu z nich vypít. Hodně jsme se u toho zasmály. Na řadu přišla má hra, ve které se holky měly vcítit do role modelky a plnily tak různé úkoly a disciplíny. 
 
Já, Bělásek a Žába jsme jim byli porotou a na 1. místě se umístila Králíček. Po krátkém oddychu jsme se ponořily do víru další hry „Twister“, kterou si pro nás připravila Hermiona s Delfínkem. Už si ani nepamatuji, kdo vyhrál, ale to, že jsme se nasmály a nafotily srandovní fotky nelze zapomenout. Také jsme pak lovily jablka z plného lavoru vody pouze pomocí úst. Další hru si pro nás připravila Keli. To už jsme měly rozdělané matrace na zemi a Žába nebyl mezi námi. Hra spočívala v tom, že jsme si lehly všechny do řady a jedna z nás (na kraji) měla na pupíku minci, kterou jsme musely dostat, bez použití rukou a nakonec řady. Trvalo nám dost dlouho, než jsme přišly na taktiku, jak minci přemísti. U této hry jsme se dost vyřádily, ale já s Delfínkem a Hermionou jsme ještě pro holky měly připravené překvapení a hru. Holky měly za úkol se navzájem poslepu nalíčit a my jsme se mezitím šly připravit. Poté jsme měly vystoupení se svou písničkou „Holky z naší školky“. Každá ze skautek si také vybrala písničku a měla pak zazpívat karaoke, ale protože nám technika moc dobře neposloužila, trochu jsme improvizovaly a byl z toho playback.
 
Ještě jsme stále nebyly unaveny natolik, že bychom chtěly spát, tak jsme si ještě ve spacákách zahrály hru, která nás snad nepřestane nikdy bavit „Co, kdy, kde, s kým, jak“. Hrály jsme pár kol, něž nás přepadla únava. Některé z nás již šly spát a někdo si ještě potichu povídal.

Ráno jsme vstávaly až v půl desáté. V klidu jsme se nasnídaly, poklidily a vyrazily domů.  Tohle přespání se mi moc líbilo a myslím, že máme i pěkné fotky a těším se na další akci s oddílem, kterou budeme mít.

 
Stonožka